Daarom zeil jij mee in Combi Amsterdam

De evenementen van Combi-Amsterdam zijn al jaren een groot succes voor een groeiende groep jeugdzeilers. Niet alleen mooie wedstrijden en een goed deelnemersveld maar bovenal een sportieve sfeer op het water en veel plezier voor deelnemers en ouders rond de wedstrijden. De locaties zijn Loosdrecht, Haarlem, Vinkeveen, Westeinder, Kagerplassen, Muiden en Braassemermeer. Reken erop dat er op een evenement gemiddeld zo’n 100 tot 200 enthousiaste zeilers afkomen.

De wedstrijden zijn voor ieder niveau jeugdzeiler haalbaar, omdat de groep wordt opgesplitst in een gevorderden-groep een een beginnersgroep voor de Optimisten. Ook de Splash-, Laser 4.7- en RS-Fevazeilers hebben een eigen wedstrijd. Deelname staat trouwens open voor elke zeiler in Nederland. Je hoeft geen lid te zijn van een van de verenigingen in Combi Amsterdam.

Iedere Optimistzeiler begint in Opti Groen (beginners); het is dus altijd mogelijk om mee te doen, ook al kun je maar een heel klein beetje zeilen. Groen-zeilers varen op een aparte kortere en beschutte baan en krijgen de hele dag hulp van de organisatie. Voor deze beginners gelden speciale vereenvoudigde wedstrijdregels. De bedoeling hiervan is dat het iedere keer een beetje beter gaat, waarbij het plezier voorop staat. Ook de prestatie wordt beloond, voor alle deelnemers is er een aandenken en zijn er veel prijzen te winnen.

Eindig je minimaal bij de eerste tien (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) van de je groep in het Totaal Klassement van Combi Amsterdam, dan mag je meedoen aan de Landelijke Combi Finale!
Om mee te zeilen in de Optimist-klasse heb je een boot met meetbrief en een startlicentie van het Watersportverbond nodig.
Voor de Groen klasse is deelname al mogelijk met alleen een uniek nummer in het zeil.

Doe jezelf een groot plezier en lees de Regels voor deelname op deze site.


Combi Amsterdam op Facebook

Combi Amsterdam heeft ook een Facebook-pagina. Hier vind je altijd het laatste nieuws. Ga dus snel  naar https://www.facebook.com/combiamsterdam2017/ en je mist nooit wat. Vergeet niet om ons te liken!


Uw privacy en Combi Amsterdam

Combi Amsterdam neemt uw privacy serieus. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op, anders dan de Uitslagen van de wedstrijden waarin staan: uw zeilnummer, uw naam en uw behaalde punten.
Tevens is het mogelijk dat tijdens wedstrijden foto’s worden gemaakt door eigen fotografen en/of derden.
Lees hier wat ons privacybeleid is en waar u terecht kunt met vragen en/of bezwaar tegen het gebruik van foto’s/uitslagen.