Uw privacy en Combi Amsterdam

Uw privacy bij inschrijving

Combi Amsterdam slaat geen persoonlijke gegevens van deelnemers op, anders dan de uitslagen van de sportwedstrijden zoals die door de organiserende verenigingen worden aangeleverd.

Dit houdt in:

  • het zeilnummer van de boot waarin is gevaren,
  • de naam van de stuurman/stuurvrouw en
  • de behaalde punten tijdens een regatta.

Op basis hiervan berekenen wij een tussen- en totaalklassement dat op deze website wordt gepubliceerd als service aan de deelnemers.

Combi Amsterdam organiseert zelf geen wedstrijden, deze worden georganiseerd door de aan Combi Amsterdam deelnemende verenigingen.

Als u een deelnemer inschrijft voor een zeilwedstrijd binnen Combi Amsterdam, gaat u er mee akkoord dat deze deelnemer in de uitslagen wordt opgenomen en dat de uitslag op deze website wordt gepubliceerd.

Tevens is het mogelijk dat (pers)fotografen opnamen van de wedstrijden maken en dat deze foto’s op deze website worden gepubliceerd.

Als u bezwaar heeft tegen publicatie van de gegevens van een deelnemers in de uitslagen of openbaarmaking van een foto, dan wel vragen heeft over de wijze waarop wij uw gegevens veilig houden en uw privacy bewaken, dan kunt u ons een e-mail sturen.