Nationale Slot Combi Braassemermeer

Nationale Slot Combi 7 en 8 oktober
De laatste combi van het seizoen! Dé afsluiter van Optimist zeilend Nederland!

Alle jeugdzeilers in de Optimist, ILCA 4, RS Feva zijn welkom. Het wordt een gezellig weekend voor jong&oud.

2 dagen wedstrijdzeilen op de mooie Braassem. Voor elk niveau passend, van Combi Groen, Combi Optimist tot en met Combi Landelijk. Ook de beste optimistzeilers van Nederland zullen bij de Braassem combi te vinden zijn dit jaar, dat worden spannende races!

En… bij aanmelding krijg je een goodiebag van de sponsors met een gave gadget!

Op de kant is ook van alles te beleven. De hele dag is er een stormbaan en spellen voor (niet-zeilende) broertjes & zusjes. Na de wedstrijden krijgen de zeilers een lekkere pastahap van Kokkie. En zaterdagmiddag na het zeilen is de tombola. Met mooie prijzen van o.a. Magic Marine, Tijssen watersport en zelfs 2 gratis startbewijzen voor de Boterletter bij de RZV in december 2023, hoe tof is dat!

Ook de ouders hoeven zich niet te vervelen. Voor hen worden op de kant, naast heerlijke kopjes koffie en andere versnaperingen, enkele workshops georganiseerd. Zo is er zaterdag een informatieve presentatie “Help! mijn kind gaat zeilen” vanuit het Watersportverbond. Over hoe kinderen kunnen doorgroeien van Optimist On tour tot Olympisch niveau. Op zondag zal optimistgoeroe Van Wettum een workshop “gelcoat reparatie” geven.

Mocht je geen team/coach hebben om bij aan te sluiten, stuur dan een mail aan jeugdzeilen@braassemermeer.nl. Dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

Je kan nu inschijven!