De inschrijving voor de Braassem Combi is geopend


Op 1 en 2 oktober is alweer de laatste Combi van het seizoen: de Combi Braassem. Een mooie gelegenheid om, na een seizoen hard oefenen, je eerste wedstrijd in Optimist Groen te zeilen, om je Combi seizoen af te sluiten, gewoon lekker te zeilen óf om misschien nog een keer goed te oefenen voor de Optimist Selectie wedstrijden die een week later ook op de Braassem plaatsvinden.

Redenen genoeg om je snel in te schrijven via https://www.manage2sail.com/nl-NL/event/912ac970-bf02-466a-b4bd-dee6b9643f99#!/

Op de vrijdag vóór de Combi organiseren wij ook een gratis clinic o.l.v. Afrodite Zegers. We beginnen om 16:00 uur en eindigen om 18:00 uur.

Nog even de puntjes op i, tips van een Olympiër, kennis maken met het Braassemermeer en na afloop met zijn allen gezellig nog iets eten in het clubgebouw. Voor de werkende ouders; we hebben wifi en mooi uitzicht.

Inschrijven kan via https://pr01.allunited.nl/club.php?section=BRAASSEMERMEER&tmode=course1&coursecode=OR220930B

Zeilers die deelnemen aan de Combi Braassem én de Selectiewedstrijden kunnen i.o.m. de havenmeester hun spullen (bootjes/ trailers/ ribs) op de Braassem laten.

En wil je in oktober en eventueel november ook nog trainen maar kan dat misschien niet bij je eigen vereniging? Vanaf 15 oktober organiseren we o.l.v. onder andere Afrodite Zegers weer de Najaarstrainingen op de Braassem. Deze trainingen staan open voor alle enthousiaste Optimist, RS Feva, 29-er en ILCA zeilers. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar trainingen@braassemermeer.nl.