Schrijf je in voor Combi Kaag

29 & 30 juni organiseren wij weer de Combi Kaag. Dit jaar is het tevens de Slotcombi en maken wij er een extra groot feest van!

De inschrijving staat weer open, dus schrijf je snel in!

Inschrijven tot en met zondag 23 juni, daarna geldt een toeslag van € 15,=

Tot op de Kaag!
https://www.kwvdekaag.nl/algemene-informatie-combi-kaag

——————————-
Inschrijving Combi Muiden

De Combi Muiden komt er weer aan en de inschrijving voor zaterdag 22 en zondag 23 juni is geopend. Een bruisend evenement op de KNZ&RV in Muiden voor Optimisten, Laser 4.7, Laser Radial, RS Feva en Splash zeilers!

Schrijf je in via http://www.sportinschrijving.nl (eerste keer? dan via ‘Register’ een account aanmaken) voor meer informatie kun je kijken op onze Combi Muiden pagina https://www.knzrv.nl/combialgemene-infomatie

Zaterdagavond 22 juni is er een ‘Captains Dinner’ op Sociëteit, we hopen dat jullie met veel jeugdzeilers en ouders gezellig komen eten! Dat kan je direct bij Sportinschrijving aangeven, net als een lunchpakket voor zaterdag en/of zondag.


Met Pinsteren vaar jij ook in Haarlem

Dit jaar wordt bij de Haarlemsche Jachtclub weer de PinksterCombi gevaren. Dit derde combi-weekend van Combi Amsterdam vindt plaats op 8 en 9 juni. Het belooft weer een prachtig evenement te worden!

De complete dagindeling met tijdvermelding staat in ons programma op de website van de HJC (www.haarlemschejachtclub.nl) onder ‘Combi Haarlem’.

Op zaterdag 8 juni vanaf 08:00 kun je je aanmelden. Om 11:00 is de eerste start . Aan het eind van de middag is er een gezellige borrel en volgt de smakelijke maaltijd. Neem je vader, moeder, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s mee – er is voor iedereen wat te doen. Wat te denken van de waterglijbaan en de watermat die wij na de wedstrijden uitrollen over het water van de Mooie Nel? En het tafeltennistoernooi, vaste prik bij de HJC Combi na afloop van de wedstrijden op zaterdagavond. Neem je tafeltennisbatje mee!

Op zondag starten we om 10 uur en worden hopelijk nog een aantal mooie wedstrijden gevaren. Daarna volgt de prijsuitreiking.

Inschrijven voor de wedstrijden, maar ook reserveren voor de maaltijd en lunchpakketten, kan via het inschrijfformulier op de HJC-website. Iedereen is welkom. De inschrijving sluit op woensdag 5 juni om 12.00 uur. Bij latere inschrijving betaal je een toeslag.

We verheugen ons erop je te zien bij de PinksterCombi!


De uitslagen van Combi Loosdrecht staan online.

Klik hier om te kijken waar je terecht bent gekomen.

Het was schitterend weer en De Vrijbuiter had deze Combi weer perfect georganiseerd.
Op zaterdag woei het soms stevig, wat het best spannend maakte.

Ook spannend was hoe de samenvoeging van Optimist A en B zou uitpakken in de praktijk.
Wij hebben eigenlijk enkel maar positieve reacties gehoord.

Bedankt aan alle zeilers, ouders, coaches en bedankt Vrijbuiter en alle vrijwilligers!

Tot ziens bij Combi Braassem.