Combi Haarlem komt er aan

Beste zeilers,

Ook dit jaar wordt bij de Haarlemsche Jachtclub weer een Combi gevaren. Het laatste combi-weekend van Combi Amsterdam vindt plaats op 13 & 14 Oktober. Omdat de HJC dit jaar de slot-combi van het Najaar mag organiseren hebben we besloten er een iets ander weekeinde dan anders van te maken. We proberen veel starts te maken en korte wedstrijdjes. We lunchen met zijn allen op de kant, en wij zorgen voor wat lekkers bij de lunch! Het belooft een fantastisch evenement te worden

De complete dagindeling met tijdvermelding staat in ons programma op de website van de HJC (www.haarlemschejachtclub.nl) onder ‘Combi’.
Inschrijven voor de wedstrijden, maar ook reserveren voor de maaltijd en lunchpakketten, kan via het inschrijfformulier op de HJC-website. Iedereen is welkom. ‘Niet-zeilers’ kunnen op het inschrijfformulier bij bootnaam en zeilnummer ‘n.v.t.’ invullen. De inschrijving sluit op zondag  7 oktober om 23.59 uur. Bij latere inschrijving betaal je een toeslag.We verheugen ons erop je te zien bij de slot-Combi 2018 bij de HJCHartelijke groeten,
Het HJC combi comité


Combi Muiden was top!


Het was een gezellig en stoer najaarsevenement met regen. Zaterdag lekker wedstrijden gevaren totdat toch een fiks regen- en wind front op ons af kwam. Voor sommigen op Baan 1 juist een uitdaging, voor anderen op Baan 2 genoeg en tijd om naar de wal te gaan. Goeie wind en mooie uitdaging op dat grote water met typisch najaarsweer.

Zondagochtend uitstel, geen zuchtje wind te bekennen; de kids hebben zich vermaakt in Sociëteit met een film ;-), allemaal een broodje kroket gegeven en rond de lunch tóch de baan op en rond 13.30 uur nog een lekkere poeier waardoor de Zeilwedstrijdcommissie iedereen naar de kant heeft gestuurd. Doorweekt en voldaan van het trotseren der natuur elementen iedereen op de kant om zich warm te douchen. De prijsuitreiking vond dit keer dan ook ín de Pampusbar plaats. Naast mooie bekers voor de winnaars, heeft iedere deelnemer een medaille gekregen.

Een heuse najaarscombi dus.

De fotograaf heeft Dag 1 inmiddels op ons Flickr fotoalbum gezet en Dag 2 volgt spoedig. Alle deelnemers zullen dan een bedank mail ontvangen met de link naar het Combi Muiden album. We kunnen/mogen deze niet meer op onze Facebook pagina ‘KNZ&RV Jeugdzeilen Muiden delen.