Nieuws 
Inschrijving combi Loosdrecht geopend

 

De inschrijving van de combi Loosdrecht is geopend. Dat kan je hier doen.

 

Schrijf je in voor de Combi Vinkeveen op 25 & 26 april

Na je winterslaap heb je vast wel weer zin om te zeilen. Dat kan! Op 25 en 26 april is de Combi Vinkeveen. Dit jaar zijn wij de eerste. Daar kan je testen hoe jij en je bootje er voor staan. Schrijf je in, want voor je het weet is het zover. Je leest meer over onze Combi op onze nieuwe website: http://wvavinkeveen.nl.
Tot dan!

Vacature webmaster, regiocommissaris en uitslag verwerker

De combi Amsterdam is met spoed op zoek naar een webmaster. Komt die er niet dan zal de website stil vallen. Er zullen geen (totaal)uitslagen meer gepubliceerd worden. De website wordt gemaakt met een vriendelijk programma, zodat je totaal geen kennis van website maken hoeft te hebben. Het kost je max 15 minuten per week tijdens de combi weken. Interresse dan mailen met de webmaster.

 

De combi Amsterdam is met spoed op zoek naar iemand die de uitslagen gaat verwerken. Komt die er niet dan zullen er geen totaal uitslagen meer komen. Interresse dan mailen.

 

De combi Amsterdam is ook op zoek naar een regiocommissaris. Een leuke rol voor ouders die in de winter ook met zeilen bezig willen zijn. Interresse dan mailen met de regiocommissaris.