Nieuws 
Inschrijving combi Haarlem geopend

 

Op 23 en 24 mei 2015 organiseert de Haarlemsche Jachtclub voor de 32ste keer de Pinkstercombi. Deze wedstrijden zijn onderdeel van de Combi Amsterdam. Er worden wedstrijden gezeild in de Splash A en B, Laser 4.7 (bij minimaal 5 inschrijvingen), Optimist A, B en C en RS Feva (bij minimaal 5 inschrijvingen).
De deelnemers zullen twee dagen lang strijden om prachtige prijzen. De wedstrijden worden gehouden op de Mooie Nel en het Spaarne. Het unieke van dit pinksterevenement is dat de start en de finish van de meeste klassen vanaf het haventerrein en terras van de HJC te zien is.

Alle informatie over de Pinkstercombi (programma, contactgegevens, inschrijfformulier, deelnemerslijst, routebeschrijving, etc.) is op deze website te vinden. 
 

Vacature webmaster, regiocommissaris en uitslag verwerker

De combi Amsterdam is met spoed op zoek naar een webmaster. Komt die er niet dan zal de website stil vallen. Er zullen geen (totaal)uitslagen meer gepubliceerd worden. De website wordt gemaakt met een vriendelijk programma, zodat je totaal geen kennis van website maken hoeft te hebben. Het kost je max 15 minuten per week tijdens de combi weken. Interresse dan mailen met de webmaster.

 

De combi Amsterdam is met spoed op zoek naar iemand die de uitslagen gaat verwerken. Komt die er niet dan zullen er geen totaal uitslagen meer komen. Interresse dan mailen.

 

De combi Amsterdam is ook op zoek naar een regiocommissaris. Een leuke rol voor ouders die in de winter ook met zeilen bezig willen zijn. Interresse dan mailen met de regiocommissaris.